Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om Oss


HUR ALLT BÖRJADE...

Dennis Åberg och Jesper Månsson är två män som tidigt visade handlingskraft och entreprenörsanda –  bland annat genom att sälja abonnemang och telefoner via en av Sveriges största operatörer. Som goda kollegor med samma driv var vägen utstakad och ett flertal idéer har realiserats och bolag startats, innan kamraterna 2020 grundade Hajfenan AB. Namnet hajfenan kommer från Ericsson R310 som var tidens bäst hållbara mobil och kanske även tidernas? Tanken bakom namnet var att Vi ville återuppliva namnet och leverera produkter av samma kvalitet.


ETISKT, MILJÖVÄNLIGT & HÅLLBART

Våra produkter, och tillverkningen av dem, sker i enlighet med EU- och REACH-riktlinjer, och uppfyller de miljömässiga krav som finns på den svenska och europeiska marknaden. Även våra förpackningar är tillverkade i 100 % återvinningsbart material. Vi säkerställer goda arbetsvillkor genom att regelbundet besöka våra fabriker. Vi tror på hållbar utveckling och ansvarsfullt företagande och gör därför allt vi kan för att bidra till det.


SVENSK DESIGN

HAJFENAN är inget undantag i den svenska designhistorien utan för oss har alltid den skandinaviska, rena designen kopplats ihop med nytänkande form och funktionalitet. Utöver form och funktion är också den internationella modescenen en stor inspirationskälla. Vi uppdaterar kontinuerligt våra produkter för att komplettera rådande trender inom både interiör och fashion. Vi skapar mobiltillbehör som underlättar din vardag och har alltid kvalitet, funktion och hög standard som främsta ledord.


FÖRETAGSINFORMATION

HAJFENAN AB

Reg. No. 559272-3661

Kullagatan 36

252 20 Helsingborg, Sweden

Kontaktinformation:

HAJFENAN's Support E-post: [email protected]